Når en pepperkakebaker... | Nullfiresyvni: Når en pepperkakebaker...

Sider

mandag 14. desember 2015

Når en pepperkakebaker...

inneholder reklame

Vi har bakt pepperkaker. En av dagene hadde Snekker Andersen tatt med seg alt vi trenger for å lage pepperkaker. Han hadde til og med laget en melengel på kjøkkenbenken. Mulig han begynner å kjede seg i de senere nattestimer.


Ungene syns pepperkakebaking er gøy. Lillesnupp spiser deigen, klatrer på bordet og stikker fingeren i allerede ferdig stansede kaker. Storebror vil helst gjøre alt selv. Hvem har sagt at 5 cm tjukke pepperkaker ikke er helt innafor? Vi hadde fått morsomme former fra Netflix etter juleverkstedet vi var på for en ukes tid siden og pepperkakesanger ble streamet for å skape den rette Egner-stemningen.Pyntingen gjenstår. Mors tålmodighet når det kommer til baking med barn er begrenset. Jeg tok derfor på meg oppdraget med å dokumentere den koselige stunden. Og huset vi skulle lage hadde vi altfor lite deig til. Det blir dermed en runde to!2 kommentarer:

 1. Tjohoi så gøy! :)
  Tror nok hemmeligheten er at de bare må få holde på ja, og lage de pepperkakene det blir :)
  Blir ikke noe hyggelig om mor MÅ ha de helt perfekte, hehe:))

  Ha en fin fin helg :)
  Er forresten så artig med den nissen deres som er litt rampete og morsom :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig. Det er bare at de skal spise så mye deig i tillegg!!! Haha. Jeg må jekke litt på den effektivitets-greia mi rett og slett. Ting med barn er ikke særlig effektivt ;)

   Ha en fin helg du og. Rampenissen holder stand frem til julaften ;)

   klem

   Slett

Beklager, men jeg må se om jeg får redusert spam en periode med ordbekrefelse.