Mye moro med bObles og LEGO | Nullfiresyvni: Mye moro med bObles og LEGO

Sider

søndag 29. november 2015

Mye moro med bObles og LEGO

reklame

Tiden går så altfor fort om dagen. For en liten stund siden var vi på KidsExpo med bObles. Ungene elsker disse lekene/møblene og lillesøster elsker å klatre og balansere. Vi har etterhvert fått et godt utvalg av bObles hjemme. 

På KidsExpo ble vi invitert til å se det siste tilskuddet til bObles-utvalget, en liten doughnut. Vi har allerede en stor, men denne er for stor for lillesnupp. Den nye er helt perfekt og hun syns det var kjempegøy med en som var i hennes størrelse. 

Det jeg liker så godt med bObles er at ungene kan prøve seg motorisk; balansere, hoppe, krype... Lillesøster er søtt og stadig å finne oppå stuebordet, på toppen av en trapp eller i en vinduskarm. Derfor er det perfekt med leker som er mer tilrettelagt.

bObles har nå også inngått et samarbeid med LEGO. De så nemlig at de utfylte hverandre ganske godt når det kom til fokus på barns motorikk. Mens LEGO fokuserer på finmotorikken, fokuserer bObles på grovmotorikken. Lillesøster er like opptatt av LEGO som å klatre så for oss er det en super match.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Beklager, men jeg må se om jeg får redusert spam en periode med ordbekrefelse.