Våryr: Kuslipp på Bygdøy | Nullfiresyvni: Våryr: Kuslipp på Bygdøy

Sider

tirsdag 5. mai 2015

Våryr: Kuslipp på Bygdøy

Så har vi kommet dit hvor vi bruker helgen på å se på kuer. Ja for i helgen var det kuslipp på Kongsgården på Bygdøy. Det var moro for liten, og overraskende gøy for stor. Først kunne vi gå inn i fjøset og se på alle kuene på nært hold. Hva kuene selv syns om at flere tusen barn og voksne trampet gjennom stua deres er jeg ikke helt sikker på, men lillemann syns det både var stas og litt skummelt. De hadde jo så lenge tunger og prøvde å sleike han hele tiden.

Det var også Bondens Marked her så vi fikk i oss deilige lapper og hjemmelaget is. Køene var helt horible, men sånn blir det når det kommer langt fler enn forventet. Dette er jo det store eventet for barnefamilier på våren (sett bort i fra 17. mai). Og med det været som vi hadde var det jo en perfekt dag å dra ut hit på.

Da kuene endelig ble sluppet ut for å kose seg ute på marken hele den deilige sesongen, var de passe våryre. De hoppet og bykset, løp og så virkelig ut til å nyte "friheten". Jeg syns selv det var ganske så festlig og lillemann syns det var moro at alle kuene kom ut på en gang. En ganske så perfekt familiedag.
Lillesøster er mer opptatt av slikkepotten, favorittleketøyet om dagen, enn kuer.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Beklager, men jeg må se om jeg får redusert spam en periode med ordbekrefelse.