bObles | Nullfiresyvni: bObles

Sider

tirsdag 7. oktober 2014

bObles

Liker hun å ligge på magen da? spurte helsesøster på seksukerskontrollen. På magen, ja. Jeg visste det var noe vi hadde glemt. Denne treningen av rygg og nakke som er så viktig. Men det er ikke bare bare å ha en baby liggende på magen med en vilter toåring hjemme. Så nei, hun hadde ikke ligget mye på magen. I tillegg syns jeg det ser så fælt ut når babyen ligger med fjeset ned i gulvet og streber etter å løfte hodet.

Flaks for oss ble vi så invitert på tumletid med bObles på Illums Bolighus for en liten tid tilbake. Her lærte vi masse om de ulike lekene til bObles som er laget for fornuftig lek. Med fornuftig lek mener jeg ikke kjedelig lek, men de ulike formene er designet for å stimulere til barnets motoriske utvikling. Barn har veldig godt av å balansere, klatre, hoppe og bObles sine skummøbler lar barna gjøre nettopp dette.

Vi fikk med oss en kylling hjem som passer perfekt for lillesøster som skal styrke ryggen sin. Når hun ligger på kyllingen får hun bedre oversikt over det som skjer rundt og vi opplever at hun kan ligge lenger på magen, enn om hun ligger rett på gulvet. Allikevel varierer vi liggestillingene hennes for best mulig øvelse.

Kyllingen er også morsom for storebror, som for tiden syns det er mest gøy å balansere, og å falle.

Han faller med vilje og det hele gikk veldig bra ;)


1 kommentar:

  1. Her ligger han oftest på magen når han har luft som skal ut, hehe. Men han liker bedre å ligge på brystet vårt på magen og kikke, enn på gulvet foreløpig :)
    Vi var faktisk invitert på Tumletid vi også for litt siden, men kom oss ikke dit fordi han var syk.

    SvarSlett

Beklager, men jeg må se om jeg får redusert spam en periode med ordbekrefelse.