Me&i SS14: Vinn et valgfritt plagg | Nullfiresyvni: Me&i SS14: Vinn et valgfritt plagg

Sider

onsdag 29. januar 2014

Me&i SS14: Vinn et valgfritt plagg

Lørdag var jeg  på visning av den nye kolleksjonen til me&i. Jeg møtte de herlige bloggerne Vibeke og Kristin, som også er me&i-bloggvenner, og det var kjempekoselig å bli kjent med disse flott damene. Jeg har to venninner som jobber som selger og coach for me&i og disse stilte opp som modeller for anledningen. En veldig hyggelig formiddag.Jeg tror jeg kan si farvel til neste lønning allerede før den har kommet inn på konto. Kolleksjonen har barnefavorittene som gjør at vi alltid velger me&i og det er ingen tvil om at Max også får noen nye joggebukser og t-trøyer. Men denne gangen var det også mye til mor. Og det er flere plagg i hvitt, grått og svart. Akkurat sånn jeg liker det. Gleder meg til å se kolleksjonen igjen på treffet jeg har booket med Stine på søndag.
Min favoritt til lillemann denne gang en er nok buksa med sau i rompa. De er så utrolig fine, deilig kvalitet og det er lett å leke i klærne (ingenting som strammer eller stopper bevegelsene). Hadde jeg hatt en jente hadde jeg definitivt kjøpt den marineblå tunickjolen med katt på.
Nå kan du vinne et barneklesplagg. Du deltar ved å linke til din favoritt blant barneklærne i nettbutikken og fortelle hvorfor nettopp dette er din favoritt i kommentarfeltet under. 
Innlegget er skrevet i samarbeid med me&i

14 kommentarer:

 1. Flotte klær.

  Den One pecebus,http://www.meandi.se/no/produkter/141110.aspx, er min favoritt. Tror lillemann på 5 år ville ha blitt så glad for å ha en T-trøye som er nesten helt lik han store forbilde. Nemlig, pappaen sin.

  Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg velger den rosa kjolen med biler på, for Kaja elsker akkurat sånne biler :-)

   Slett
 2. Kjempefine klær! Jeg er klarer ikke velge et plagg, så her kommer mine favoritter:
  Dersom min eldste (7) skulle valgt, hadde hun nok tatt denne kule buksa http://www.meandi.se/no/produkter/132305.aspx, både fordi den ser stilig ut, og fordi den har sånn mykt stoff som hun liker godt.
  Eventuelt kanskje denne genseren http://www.meandi.se/no/produkter/141115.aspx, som jo har et fint budskap! :) Jeg tror også hun hadde likt tunikaen med sommerfugl bak (det gjør i alle fall jeg!) http://www.meandi.se/no/produkter/141208.aspx

  Min yngste (snart 5) er mer jålete, hun hadde nok valgt denne leggingsen, rosa og kroner og perfekt - da passer det til alt! http://www.meandi.se/no/produkter/141301.aspx

  Hadde jeg hatt et mindre barn så hadde jeg helt klart kjøpt buksa med sau på rompa!

  Hilsen Ingvild :-)

  SvarSlett
 3. Der dukket jeg opp igjen ja......! Djises. :P

  Du og Kristin fikk tatt mye fine bilder ja, tror jeg stresset for mye med å få det, for ble ikke fornøyd med noen. ;)

  Håper du får en fin shoppingkveld på søndag. :D

  SvarSlett
 4. Buksa med sauen på var så fin:)))

  SvarSlett
 5. Waves & sunflower tunic http://www.meandi.se/no/produkter/141203.aspx Den vil passe perfekt til jenta mi, og fargene gjør at den kan kombineres med plagg fra tidligere kolleksejoner.
  Mvh Helga

  SvarSlett
 6. Denne er skjønn! http://www.meandi.se/no/produkter/141209.aspx. Herlig farge til en aktiv jente, som elsker pusekatter og bursdagskroner! Lekent plagg for masse lek!

  SvarSlett
 7. One Cat tunic var helt nydelig, denne er min favoritt!!
  Liker søtt, men trenger ikke være heeeelt rosa, hehe:))
  http://www.meandi.se/no/produkter/141210.aspx

  SvarSlett
 8. Jeg likte buksen med sau, hadde vært fin på krølltoppen min:)'
  http://www.meandi.se/Upload/Images/2014/vt_14/141406.jpg

  SvarSlett
 9. Rosa folkevognbusskjole str 98/104. En livlig kjole som passer en livlig frøken.

  SvarSlett
 10. http://www.meandi.se/no/produkter/141408.aspx
  Denne ønsker jeg meg til minsten min på 4 mnd:)

  SvarSlett
 11. Elsker Jumpsuitene til me&i. Bare å slenge over pysjen på late morgner :)
  http://www.meandi.se/no/produkter/141408.aspx

  SvarSlett
 12. Synts denne var supersøt og vil sikkert kle prinsessa mi helt perfekt: http://www.meandi.se/no/produkter/141402.aspx str 86/92 Krysser fingrene masse for at hun skal få denne!

  Klem

  SvarSlett
 13. Jeg likte denne; http://www.meandi.se/no/produkter/141406.aspx - kjøpesøt bukse med sau på rumpa :-) Fin og behagelig, og pluss for nøytral farge! Ønsker meg str. 98/104

  SvarSlett

Beklager, men jeg må se om jeg får redusert spam en periode med ordbekrefelse.