Typisk Torshov | Nullfiresyvni: Typisk Torshov

Sider

torsdag 28. mars 2013

Typisk Torshov

Jeg er forelsket i bydelen vår. Typisk for Torshov er for eksempel Strøm Larsen som selger kjøtt, Sandakerveien og den gamle Sprit og Gjærfabrikken som nå er gjort om til nye boliger.
Hva er typisk for der du bor?

6 kommentarer:

 1. Ååå som jeg savner Oslo og Torshov når jeg ser disse bildene! Vi flyttet ut av byen for 2 år siden grunnet tilskudd i familien og behov for større plass.. Nå tror jeg vi må ta oss en dagstur til Oslo, gå tur langs Akerselva og drikke kaffe på Kaffebrenneriet! Fin blogg du har:-)Hilsen Marianne

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja byen er veldig fin :) Syns absolutt dere skal ta dere en tur. Og nå i påsken er det ordentlig deilig her. Snøen smelter og sola skinner. Her tror jeg vi får klare oss med litt trangt om plassen enn så lenge for vi har ikke lyst til p flyttte riktig enda ;)

   Klem Kirsti

   Slett
 2. Heldige deg som bor på Torshov. Vi bodde i Bentsebrugata i mange år og jeg må innrømme at innimellom lengter jeg tilbake dit. Der våknet vi til elvebrus og fuglekvitter hver morgen :-) Dette er en av de aller koseligste bydelene i Oslo synes jeg. Man trenger ikke dra på fjellet når man kan kose seg med deilig bypåske.

  Skal du til Skeidar på torsdag? Det skal jeg så kanskje vi sees ;-)

  Klem
  Anett

  SvarSlett
 3. Så fint! :D

  Jeg bor på landet utenfor Ålesund, så det som er typisk her må nok være lange og store gressmarker med sau, hest og kyr. Samt småå veier der man må uti grøfta om man møter en annen bil, nesten da, haha :P

  SvarSlett
 4. Hva som er typisk for Frogner.. hmm.. sure folk kanskje? Dyre SUVer. Frognerparken! ;-P
  Ha en nydelig dag på vakre Torshov(jeg har faktisk bodd der jeg også)! :-)

  SvarSlett
 5. Åh, vakre Torshov! Så fine bilder! Jeg bor jo (nesten) også på Torshov. Hilsen fra Sandaker

  SvarSlett

Beklager, men jeg må se om jeg får redusert spam en periode med ordbekrefelse.